P9060130web.jpg

 

ÖPPNA BERÄTTARKURSER

Lär dig berätta och du har lyssnarna i din hand! Nästa kurs är 16-17 mars. Klicka på bilden och läs mer!
Museer.jpg

 

MUSÉER & NATURUM   
För museiguiden och pedagogen är den muntliga berättelsen ett lysande redskap för att gestalta kulturarvet. Vi har bedrivit workshops på några av landets största museum.


 

catchstory.jpg

 

FÅNGA BERÄTTELSEN 

Hitta historier som ännu inte finns, de som bara du kan skapa. På den här kursen blandar vi skrivuppgifter och muntliga övningar.

  

Corporate.jpg

 

FÖRETAG & ORGANISATIONER

Vi hjälper er att hitta era egna berättelser från verksamheten, forma dom och skicka ut dom i världen. Klicka på bilden och läs mer om hur vi

arbetar med företag och organisationer.


  

Unga2.jpg


BARN & UNGA
Muntligt berättande utvecklar språket, stärker självkänslan och ökar den sociala kompetensen för barn och unga.  Vi erbjuder workshops till skolor och ungdomsverksamhet.

 

 

PA180003web.jpg

 

ARTISTER & KULTURARBETARE

Scenartister, författare och tecknare som utforskar det muntliga berättandet går till roten för vad en berättelse är, något de har användning för i sitt konstnärsskap. 

 


 

Skola.jpg

 

SKOLA & BIBLIOTEK  
Berättande är ett enastående redskap i undervisningen. Här kan du läsa mer om våra workshops för skolor och bibliotek.

 

 

 Forsamling.jpg

 

FÖRSAMLINGAR
Fabula har erhållit Svenska Kyrkans kulturpris för sitt bibelberättande och lett en rad kurser för pastorat och trosamfund. Klicka på bilden och läs mer om våra kurser för församlingar.

 Lifestories.jpg

 

LIVSHISTORIER

Inom Oral history samlar man livsberättelser från olika generationer och samhällsgrupper. Berättelser som ger konkretion åt de stora frågorna, och som ger individen röst.