Peter_2b.jpg

Kersti_2b.jpg

Mats_2a.jpg

Ida_2b.jpg

Dominic_4.jpg

Mikael_141.jpg

Fabulascenen_1b.jpg

BerattaVidare_web.jpg

Fabulafestival_1c.jpg

Kurser_puff07.jpg

Facebookpuff2.jpg

kulturdirekt.jpg

 

P5030041b.jpg

 

 

 

DSC_0058b.jpg

 

 

DSC_0033B.jpg


 

STORYTELLING FÖR


FÖRETAG & ORGANISATIONER


Vi i Fabula Storytelling har många års erfarenhet av att hjälpa människor att hitta sina egna berättelser och berättelserna i den egna verksamheten.  Vi är dessutom specialister på att forma goda berättelser, vi slipar berättartekniken och vässar konsten att framföra berättelsen.


Berättelser fäster vid minnet och väcker levande associationer på ett helt annat sätt än fakta eller information. I berättelserna kring ert företag, er verksamhet och er personal finns en hel kultur att upptäcka. Dels för att utveckla organisationen, dels för att kunna presentera er på ett levande och minnesvärt sätt. Storytelling är helt enkelt ett smaratare sätt att göra sig hörd!FABULA STORYTELLING GER ER: 

- Nycklarna till berättelsernas kraft och möjligheter. 

- Vi hjälper er att hitta era egna historier, forma dem och skicka ut dem i världen.

- Vi delar med oss av en mängd enkla knep för att bli en god berättare. 

- Matnyttiga och glada workshops som får gruppen att skratta och utvecklas tillsammans.

- Vi är förankrade i eget professionellt scenberättande. 

- Vi sätter redskapet storytelling direkt i era händer.

 

 

VI VÄNDER OSS TILL företagare, pedagoger, informatörer, guider, kommunikatörer, säljare, coacher, talare – alla som behöver ett möte av hög kvalitet med sina lyssnare.

  

WORKSHOPEN ÄR PRAKTISK med inslag av teori, diskussion och erfarenhetsutbyte. Tyngdpunkten ligger på berättarteknik och på gruppens interaktion. Om det är flera träffar så prövar deltagarna sina färdigheter i vardagen mellan träffarna. Kursen utgår från deltagarnas verklighet och den specifika gruppens behov eller önskemål.

 

PLATS OCH TID som behövs är ett stort rum utan eller med få bord, men med varsin stol till deltagarna och en dörr att stänga. Varje kurstillfälle bör vara minst 3 timmar långt och vill man ha mer än en igångsättare är 3-4 tillfällen mycket bra. Tiden mellan bör då vara 1-2 veckor.

  

ANTAL DELTAGARE: 6-30

 

NÅGRA AV VÅRA KUNDER: Länsstyrelsen Västra Götaland, Opplev Fredrikstad, Hällefors kommun, Sveriges Kommuner & Landsting, Trygghetsrådet, Hovstaterna, Vetenskap&Allmänhet, Vitec, Skolverket, Journalistförbundet och företagsgrupper inom flera kommuner i Sverige, Norge och Finland, huvudsakligen inom upplevelsesektorn, som exempelvis Backers Bakers, Grythyttan Vin AB, Innlandsbordet, Gunnebo Slott AB, Nääs Fabriker AB och AB Måltidsupplevelser Grythyttan. 

 

Kontakta oss: För information, idéer eller frågor på
Tel: 08 344 133
Epost:
 fabula@storytelling.se

Ladda ner infoblad>>

 

 

RÖSTER OM FABULA: 

 

”Ett annorlunda, lekfullt sätt att stärka självkänsla och yrkesstolthet hos våra medarbetare. Vi fick omedelbara bevis för att berättandets konst och inte minst konsten att lyssna har ett stort värde för självkänsla och samspel i våra arbetsgrupper.” Eva Appelqvist, sektorchef, Teknik- och serviceförvaltningen, Marks kommun

 

”Jag gav Fabula ett på många sätt omöjligt uppdrag. Trots det lyckades de skapa fantastiska resultat som visade att Förintelsens berättelser kan föras vidare av nya generationer genom muntligt berättande. Jag är oerhört imponerad.” Karin Wiström, projektledare, Forum för Levande Historia


”Hällefors-Grythyttan har genomgått en stor förändring, från ståltid till måltid. I den förändringen har berättandet varit mycket viktigt. Samarbetet med Fabula har stärkt förståelsen för det muntliga berättandets betydelse när en ny positiv bild av kommunen skapas.” Tomas Carlsson, projektledare Mötesplats Upplevelseindustrin Hällefors