Nu kommer Story Sharing Café till Stockholm!

Var sak har sin tid. Just nu är det tiden att i möjligaste mån hålla nere smittspridningen av Corona, så därför ställer vi in detta evenemang. Men det kommer en tid för att mötas, lära känna nya vänner, se vänliga leenden och dela berättelser live, irl, awk, ni vet – i verkligaste verkliga livet! Vi hoppas kunna återkomma med ett nytt Story Sharing Café när tiden är inne. Tills dess: Ta hand om er själva och om varandra!

Story Sharing Café är ett koncept skapat av Theatre House Universum i Helsingfors och har de senaste åren startats i flera städer runt om i Europa. Vi är glada att ta det till Stockholm!

Story Sharing Café är ett lättsamt och roligt event där människor från hela världen möts och delar berättelser med varandra. Du kan komma själv eller ta med en vän. Väl på plats välkomnas du av våra berättarvärdar. Du bjuds in till ett cafébord, där vi delar vardagliga historier med varandra i små grupper. Några av våra värdar bjuder på scenframträdanden under kvällen och dessutom har vi en öppen scen. Tillsammans skapar vi en kväll med hjärtlig stämning och massor av historier.

Läs mer