19 mars – Storydox tema Revolution

19 mars slår vi upp dörrarna igen på Kulturhuset Skärholmen. Vi bjuder på berättelser om personliga strider och om att göra mer än vad man vågar – hör berättelser på tema Revolution.

Gratis workshop för dig mellan 15-19 år

Storydox Gillar du att höra en bra story? Vill du har hjälp att hitta din egen berättelse? Eller lära dig hur du får andra att lyssna på just dig? I workshopen DIN STORY skapar vi ett tryggt rum tillsammans där vi lyssnar på varandra. Vi lär ut grunderna i att forma en berättlese och hjälper dig att hitta historier ur ditt eget liv. Inga förkunskaper krävs. Wokshopen hålls 29/2-1/3 kl. 13-17. Läs mer!

Ta del av Storydox viralt

Storydox kan du ta del av både live på scen och som podcast och youtubefilmer, och i P4 under namnet Min story – Storydox i P4. Programledare är Morgan Larsson (och i tidigare avsnitt David Batra).

Vanliga människors ovanliga berättelser

Med sitt ärliga tilltal och till synes enkla berättarmagi, är Storydox dokumentära berättarscen en plats för dig som älskar berättelser direkt ur livet.

Under Storydox scenkvällar går fem personer upp på scen och berättar avgörande historier ur sina egna liv.

Med inspiration från bland annat amerikanska The Moth skapas unika berättarkvällar där ingen historia är den andra lik. En mick, en människa, en berättelse. Och en varm publik som får lyssna och förundras.