Fabula Berättarscen är tillbaka!

Kära publik, välkomna till en ny berättarsäsong! Fabula Berättarscen har flyttat till Aspudden och fantastiska lokaler i nystartade kulturhuset Aspen. Här kan man förutom att se våra berättarföreställningar gå på kvalitetsbio, fika och äta.

Adress: Kulturhuset Aspen / Hägerstensvägen 100 / T-bana: Aspudden.
Web: bioaspen.se

Fabula Berättarscen är ett välbesökt och inarbetat koncept för den vuxna publiken. Här får du höra berättelser från världens alla hörn. Se höstens föreställningar här nedan.
Du kan också ladda ner: Höstens program 2022

TISDAG 4 okt kl 18.30

KÄRLEK OCH AVUND

Har du varit i Underjorden? Annars är du välkommen dit när Fabula släpper lös älskare och arga gudinnor. Vi dyker ner i vad som kanske är världens rikaste berättarskatt: den grekiska mytologin. Starka känslor, sällsamma karaktärer och berättelser som på djupet utforskar människan. Musik av Frida Spång.

På scen: Mats Rehnman, Ida Junker, Göran Hemberg, Frida Spång.
Entré: 150/120 kr
Boka här: Biljetter

TISDAG 1 nov kl 18.30

JORD FRÅN DE DÖDA

Tänk om man kunde lura döden, eller om man fann en spiritus som gör att alla önskningar gick i uppfyllelse. Skulle det ge lycka? Ikväll får du höra berättelser på liv och död, av Selma Lagerlöf med flera. Musik av Emma Reid.

På scen: Ida Junker, Mats Rehnman, Göran Hemberg, Emma Reid.
Entré: 150/120 kr.
Boka här: Biljetter

TISDAG  6 dec kl 18.30

FROST OCH ELD

När mörkret kommer och kölden breder ut sig är det dags att krypa in i värmen på Fabula berättarscen och lyssna till historier som glimrar av eld och is. Vintriga historier med värmande överraskningar. Musik av Miriam Oldenburg

På scen: Frida Spång, Mats Rehnman, och Göran Hemberg.
Entré: 150/120 kr.
Boka här: Biljetter

Fabula Berättarscen görs i samarbete med ABF Stockholm och Kulturhuset Aspen.