Fabula Berättarscen är tillbaka!

Kära publik, välkomna till en ny berättarsäsong! Fabula Berättarscen har flyttat till Aspudden och fantastiska lokaler i nystartade kulturhuset Aspen. Här kan man förutom att se våra berättarföreställningar gå på kvalitetsbio, fika och äta.

Adress: Kulturhuset Aspen / Hägerstensvägen 100 / T-bana: Aspudden.
Web: bioaspen.se

Fabula Berättarscen är ett välbesökt och inarbetat koncept för den vuxna publiken. Här får du höra berättelser från världens alla hörn. Se höstens föreställningar här nedan.
Du kan också ladda ner: Vårens program 2022

TISDAG 1 mars kl 18.30

FROSSA

Kom och fira fettisdagen med Fabula! Vi serverar semlor och njutningsfulla berättelser om dödssynderna Frosseri och Girighet. Och som fettet kommer att drypa! Vaktlar vilar i voulaventer, feta hönor vrids på spett, madras curry puttrar, en konung blir galen av hunger…

På scen: Mats Rehnman, Ida Junker, Göran Hemberg, Agnes Branting.
Entré: 150/120 kr
Boka här: Biljetter

TISDAG 7 juni kl 18.30

ROT OCH KRONA – Trädens berättelser

Slå er ner under de mäktiga almarna i Sinnenas Trädgård och lyssna till trädens egna berättelser, hämtade från världens alla hörn. Ända sedan vi steg ut ur Edens lustgård har människan berättat om träd. Vi har tillbett träd, planterat vårdträd och förklarat världens uppkomst med myternas träd. Nu bjuder Fabulas berättare på sällsamma historier från rot till krona. Ta gärna med en picknickkorg.

På scen: Mikael Öberg, Anders Holmberg, Frida Spång, Agnes Branting, Peter Hagberg, Göran Hemberg.
Entré: Fri.
Plats: Sinnenas trädgård.

TISDAG 5 april kl 18.30

GRIMM – för vuxna

Vad finns vid stigens slut? Vad lurar längs vägen? De berättelser som bröderna Grimm samlade för 200 år sedan väjer inte för djupen. Mest var det kvinnor som kom till dem med sina berättelser: Grönsaksmånglare, bondfruar och adelsdamer. De berättade skämtsagor och undersagor, men också mörka historier på liv och död. 

På scen: Ida Junker, Mats Rehnman, Göran Hemberg.
Entré: 150/120 kr.
Boka här: Biljetter

TISDAG  3 maj kl 18.30

MONSTER

Fabulas berättare slår upp portarna mot myternas och legendernas värld och släpper lös de monster som ruvar där. Rävdemonen väser i dimman, cyklopen kliver fram ur antikens skuggor, och vad är det för varelse som gnager på skallen där? Det blir en riktig rysarkväll på Aspen, för den som vågar komma.

På scen: Amanda Glans, Mats Rehnman, Frida Spång, Göran Hemberg.
Entré: 150/120 kr.
Boka här: Biljetter

Fabula Berättarscen görs i samarbete med ABF Stockholm och Kulturhuset Aspen.