Fabula Berättarscen är tillbaka!

Kära publik, välkomna till en ny berättarsäsong! Nu återuppstår Fabula Berättarscen på en ny plats i Stockholm. Vi flyttar från Sveavägen till Aspudden och fantastiska lokaler i nystartade kulturhuset Aspen. Här kan man förutom att se våra berättarföreställningar gå på kvalitetsbio, fika och äta eller ta ett glas öl eller vin i pausen. Men vi fortsätter även vår digitala satsning. I november kan ni se Mats Rehnmans föreställning Frankenstein, på Fabulas Facebooksida.

Adress: Kulturhuset Aspen / Hägerstensvägen 100 / T-bana: Aspudden.
Web: bioaspen.se

Fabula Berättarscen är ett välbesökt och inarbetat koncept för den vuxna publiken. Här får du höra berättelser från världens alla hörn, framförda av världskända berättare. Se höstens föreställningar här nedan.

TISDAG 5 OKT kl 18.30

SYND, SA NUNNAN

Burleska historier om livslust, kärleksdramer, erotik och bedrägerier. Den makalösa berättelsesamlingen Decamerone av Giovanni Boccaccio är lika förförisk idag som på 1300-talet, då den gjorde sensation i Florens. Fabulaberättarna har valt ut några muntra och skamlösa godbitar för kvällen.

På scen: Peter Hagberg, Ida Junker, Mats Rehnman.
Plats:
Aspen, Hägerstensvägen 100A, T Aspudden.
Entré: 150/120 kr.
Boka här: Biljetter

TISDAG 2 NOV kl 18.30

FRANKENSTEIN

Frankenstein är den klassiska historien om en vetenskapsman och den monstruösa varelse som han skapar. Var går gränsen för människans skapande? Kan vi skapa liv? Bör vi i så fall göra det, eller är det början på vår undergång? Idag, när forskare kommer allt närmare en artificiell intelligens som överträffar människans, är denna klassiker mer aktuell än någonsin.

På scen: Mats Rehnman.
Plats:
Livestreamas på Fabulas Facebooksida.
Entré: Fri entré

TISDAG  7 DEC kl 18.30

OM LAPPSPELMANNENS SORGERLIGA DÖD

“Den här historien är dessvärre sann.” Så säger den välkände berättaren och spelmannen Thomas Andersson från Västerbotten. Här berättar han i ord och toner om en kringvandrande spelman som gick ett grymt öde till mötes, men vars spelmanskonst blev vida omtalad och omsjungen. Det är en ära för oss att få bjuda in Thomas Andersson, och att få presentera en lysande berättare och musiker för Stockholmspubliken.  

På scen: Thomas Andersson
Plats:
Aspen, Hägerstensvägen 100A, T Aspudden.
Entré: 150/120 kr.
Boka här: Biljetter

Fabula Berättarscen görs i samarbete med ABF Stockholm och Kulturhuset Aspen.