Stöd Fabula Berättarscen

För närvarande är alla föreställningar på Fabula Berättarscen inställda på grund av coonapandemien. Vi längtar efter att få träffa er igen kära publik. Men tills vidare avstår vi från alla aktiviteter som kan riskera att sprida smitta. Vi är många i vår bransch som till följd av coronapandemien får avbokade föreställningar och minskade bidrag och publikintäkter under 2020. Precis som flera av landets kulturaktörer kämpar Fabula nu för sin existens.

Vill du vara med och stödja Fabula och Fabulas berättare i detta arbete? Ge oss då gärna ett bidrag. Eller förköp redan nu en biljett för nästa termins föreställningar med Fabula Berättarscen. Vi ser fram emot en ljusare framtid, även om det kan ta tid innan restriktionerna lättar. Vi ser fram emot att träffa er igen!

Förköp biljett till en föreställning på Fabula Berättarscen

Biljetten hämtas ut på valfri föreställning under nästa spelperiod, som vi hoppas blir hösten 2020, alternativt våren 2021.

Betala till swishnummer 123 252 43 53. Märk inbetalningen ”Scen Corona”. Pris 180 kr, eller reducerat pris 150 kr. för studerande, pensionärer eller arbetssökande.

Du kan också skänka valfri summa till Fabulas fortlevnad. Märk din gåva ”Gåva”.

Fabula Berättarscen är ett välbesökt och inarbetat koncept för den vuxna publiken. Här får du höra berättelser från världens alla hörn, framförda av världskända berättare.

TISDAG 4 FEB

LIEMANNENS BERÄTTELSER

 

Kan vi lura Döden? Och vad händer om vi lyckas? Hör hiskeliga historier som utlöser både skratt och rysningar och som ställer bilden av Döden på huvudet. Kom och ta en sväng om med den som ingen vill möta. Vi lovar att du kommer ur hens grepp den här gången – med allra bästa humör.

Med Agnes Branting, Mats Rehnman och musiker Emma Reid.

Plats: Teater Pero, Sveavägen 114. T-bana Rådmansgatan.

Pris: 180 kr, 120 kr stud/pensionär/grupp över fem pers.

Tid: 4 februari kl. 19:00

TORSDAG 2 APRIL – INSTÄLLT

STORY SHARING CAFÉ

Var sak har sin tid. Just nu är det tid för oss att i möjligaste mån hålla nere smittspridningen av Corona, så därför ställer vi in detta evenemang. Men det kommer en tid för att mötas, lära känna nya vänner, se vänliga leenden och dela berättelser live, irl, awk, ni vet – i verkligaste verkliga livet! Vi hoppas kunna återkomma med ett nytt Story Sharing Café när tiden är inne. Tills dess: Ta hand om er själva och om varandra!

(Information in English will follow)

Story Sharing Café är ett lättsamt och roligt event där människor från hela världen möts och delar berättelser med varandra. Du kan komma själv eller ta med en vän. Väl på plats välkomnas du av våra berättarvärdar. Du bjuds in till ett cafébord, där vi delar vardagliga historier med varandra i små grupper. Några av våra värdar bjuder på scenframträdanden under kvällen och dessutom har vi en öppen scen. Tillsammans skapar vi en kväll med hjärtlig stämning och massor av historier.

Story Sharing Café är ett koncept skapat av Theatre House Universum i Helsingfors och har de senaste åren startats i flera städer runt om i Europa. Vi är glada att ta det till Stockholm!

Plats: Föreningen FOLK i Skärholmen Bredholmstorget 4.

Pris: Fri entré. Men lokalen har begränsat antal platser. Först till kvarn!

Tid: 2 april kl. 19:00

 

STORY SHARING CAFÉ

– Information in English

Story Sharing Café is an easy, fun event where people from all over the world, with diverse backgrounds and lives, can meet and share everyday stories. Come alone or bring a friend. Our storytelling hosts will invite you to one of our little coffee tables where we’ll share stories with each other in small groups. We also have some special storytelling guests and a storysharing open mic. Together we’ll create a heartwarming and enjoyable experience.

Story Sharing Café is a concept created by Theatre House Universum in Helsinki. During recent years it has spread to other European cities. We are pleased to present it in Stockholm!

Venue: Bredholmstorget 4, Skärholmen at FOLK i Skärholmen.

Entrance: Entrance is free but the venue has limited space. Come early to find your seat.

Time: 2nd of April at 7 pm.

TISDAG  5 MAJ – INSTÄLLT

BÄRA HEM ELD

Vi lever i märkliga tider. Ingenting är som det brukar. Vi behöver vara rädda om oss själva och om varandra. För att inte sprida smitta är vår majföreställning inställd.

Tillgänglighet: 4/2 Läs mer om tillgängligheten på Teater Peros hemsida. 2/4 Läs mer om tillgänglighet på FOLK i Skärholmens hemsida. 5/5: Föreställningen ges på 1 tr. och huset saknar hiss. Handikapptoalett finns ej. Hörslinga saknas men lokalen är liten och hörbarheten mycket god.

Fabula Berättarscen görs i samarbete med ABF Stockholm, Teater Pero, FOLK i Skärholmen och Theatre House Universum (Helsingfors), med stöd från Kulturrådet.