Ny handbok i berättande!

Nu lanseras Fabula Storytelling Förslags första bok som går att beställa via mail. Skriv i mailet hur många ex du vill beställa och till vilken adress så sänder vi din beställning! Pris 195 kr. inkl. moms. Fraktkostnad vid beställning tillkommer.

Muntligt Berättande – en handbok

Berättelser är oslagbara när du vill lära ut något eller underhålla, förmedla en idé eller påverka. Men hur gör man för att lyckas? Hur hittar man rätt historier? Hur lär man in dem? Vilka knep finns det för att fånga lyssnarna? I den här boken får läsaren handfasta råd för att utveckla det egna berättandet, både i det privata och i yrkeslivet.

Författarna Mats Rehnman och Ida Junker är två av landets mest erfarna scenberättare och berättarpedagoger. De är verksamma i berättarkompaniet Fabula Storytelling, som driver utbildningar, scener och projekt kring muntligt berättande.

Fabula Storytelling Förlag

Fabula Storytelling Förlag är ett nystartat förlag med syfte att ge ut böcker om berättande. Vi tar ej emot manus. Eventuellt inskickade manus returneras inte.

Recension i BTJ

”…en initierad teoretisk och praktisk grund för ’storytelling’ på ett koncist och pedagogiskt välstrukturerat vis. Muntligt berättande kan inte minst rekommenderas till alla som yrkesmässigt kan ha användning av ’storytelling’, men även till allmänt intresserade.” / Lektör Henric Ahlgren Bibliotekstjänst BTJ-häfte nr 24, 2019.