Berättarföreställning med Göran Hemberg

Havet sköljer fram genom den här berättarföreställningen där Göran Hemberg manar fram gudar, vidunder och en evigt vilsen Odysseus – han som väl hemma ställer till med ännu ett blodbad.

Odysséen: Detta flertusenåriga epos är förbluffande modernt. Odysseus är en mångbottnad hjälte med både ljusa och mörka sidor. Hans väg kantas av förödelse och mer än en gång får han anledning att undra: men sen då, hur går det sen? De frågorna klingar fortfarande obesvarade, när berättelsen är slut.

Muntliga Biblioteket – Läsfrämjande föreställningar

Fabula Storytelling har tagit fram en rad föreställningar baserade på några av världens mest älskade och lästa berättelser. Föreställningarna inspirerar publiken till läsning och vi kan dessutom bjuda på bokpresenter så långt som vårt lager räcker!

Vi samarbetar gärna med skolbibliotek och lärare som vill satsa på läsfrämjande för sina elever. Beställ en föreställningarna ur vår serie med Muntliga Biblioteket, så kommer vi och inspirerar till läsning! Våra berättare läser inte högt utan berättar med inlevelse och stor publiknärvaro, så att alla lever sig in i berättelsen. Sedan går barnen gärna vidare till att låna och läsa böckerna själva.

Välj bland flera boktitlar. Gå till sidan Föreställningar och klicka på knappen Muntliga Biblioteket.

Fakta/Information

Produktion: Fabula Storytelling
Berättare: Göran Hemberg
Antal: Upp till 100 personer
Längd: anpassas enligt önskemål, från 45 till 2 x 40 minuter
Målgrupp: högstadium/gymnasium/vuxna

Infoblad Odysséen

Odysséen är en av våra läsfrämjande föreställningar. Läs om fler föreställningar som inspirerar till läsning – ladda ner vårt Klassikerblad